ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Μεταγραφή" για την ομάδα του God of War πήρε η πρώην narrative director των Gears of War

Νέο ξεκίνημα για την Bonnie Jean Mah.

Από το ένα first-party studio στο άλλο, η Bonnie Jean Mah μεταπήδησε από την αγκαλιά του Xbox και της The Coalition στην αγκαλιά του PlayStation και της Santa Monica Studio. Έπειτα, λοιπόν, από τη συμμετοχή της στα πρόσφατα Gears of War ως narrative director, η Bonnie ετοιμάζεται να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της επαγγελματικής της καριέρας δίπλα στον Kratos και το God of War.

Η ίδια με ανάρτηση της στο X ανακοίνωσε το νέο της ξεκίνημα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα νέα μου, ήρθα στην Sony Santa Monica ως narrative director. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με αυτή την ομάδα και με αυτό το στούντιο. Πάμεεεεε.»

Η Bonnie εργαζόταν παλαιότερα τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, για να φτάσει το 2008 να εισαχθεί στη βιομηχανία του gaming. Ξεκίνησε ως συγγραφέας και narrative designer στα Warhammer 40:000 Space Marine και Warhammer 40.000: Dark Millennium Online, μέχρι το 2014 όταν και προσλήφθηκε από την The Coalition, αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στο franchise του Gears of War. 

Στο μεσοδιάστημα, πάντως, συμμετείχε και στο Age of Empires IV, ενώ προτού εισαχθεί στη Santa Monica Studio φαίνεται να εργαζόταν σε έναν μη ανακοινωμένο τίτλο της TiMi Montreal της Tencent. Αν και η ίδια δεν ανακοίνωσε πάνω σε ποιο project θα εργάζεται, δεν θα είναι απίθανο να τη δούμε να συμμετέχει σε κάποιο επόμενο God of War, ενώ το βιογραφικό της την καθιστά ιδανική ακόμα και για κάποια ταινία η σειρά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.