ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παίξτε το Assassin's Creed Mirage με ελληνικούς υπότιτλους

Μία εξαιρετικά χρήσιμη πρωτοβουλία του Assassin's Creed Greece.

Οι gamers της χώρας μας δείχνουν διαρκώς τη λατρεία που θρέφουν για τη σειρά Assassin's Creed, στηρίζοντας κάθε κυκλοφορία της Ubisoft που κουβαλά αυτό το όνομα ανά τα χρόνια. Το αμείωτο ενδιαφέρον των Ελλήνων για το franchise βοηθά κάθε νέο installment να βρίσκεται μονίμως στις λίστες με τα best-selling παιχνίδια εγχώρια. Δεδομένης της δημοτικότητάς του, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό για κάθε Assassin's Creed να υποστήριζε τη γλώσσα μας, ούτως ώστε να είναι κατανοητό και πιο προσβάσιμο σε ακόμα περισσότερους συμπατριώτες μας. Επιτέλους, κάτι τέτοιο είναι εφικτό χάρις στην τρομερή δουλειά των φίλων μας στη σελίδα Assassin's Creed Greece.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το συγκεκριμένο group, πρόκειται για μία ομάδα ατόμων που ζουν και αναπνέουν για το AC και αποτελούν συλλογικά την πιο αξιόπιστη πηγή στη χώρα για οτιδήποτε αφορά τα AC δρώμενα. Η εμπειρία τους με τη σειρά είναι βαθιά και μακροχρόνια και προσφέρουν μονίμως όμορφο και επαγγελματικό content γύρω από κάθε νέο παιχνίδι αυτού του σύμπαντος. Με δική τους πρωτοβουλία/παραγωγή, λοιπόν, υπάρχει πλέον η επιλογή για όσους διαθέτουν την PC έκδοση του νεότερου παιχνιδιού της σειράς, AC Mirage, να πραγματοποιήσουν μερικά πολύ απλά βήματα, ώστε να εγκαταστήσουν την ελληνική γλώσσα για τους υπότιτλους διαλόγων στο παιχνίδι.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο, που επίσης έφτιαξαν με πολύ μεράκι τα παιδιά, είναι αρκετά σαφές το τι χρειάζεται να πειράξετε στα αρχεία εγκατάστασης του Assassin's Creed Mirage και έτσι θα μπορέσετε γρήγορα και άκοπα να "ξεκλειδώσετε" τη γλώσσα μας ως επιλογή για subtitles. 

Τα αναλυτικότερα βήματα εγκατάστασης μπορείτε να βρείτε και εδώ, όπως περιγράφονται από τους δημιουργούς του αρχείου υποτίτλων:

  1. Κατεβάστε το αρχείο από την ιστοσελίδα μας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://assassinscreedgreece.gr
  2. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, εντοπίστε το αρχείο στο φάκελο "Λήψεις" του υπολογιστή σας. Το αρχείο ονομάζεται "DataPC_patch_01.forge" (Εάν έχετε αλλάξει την τοποθεσία "λήψεις", τότε θα το βρείτε στον φάκελο που έχετε ορίσει)
  3. Κάντε αντιγραφή ή αποκοπή του αρχείου
  4. Ανοίξτε το εικονίδιο "Αυτός ο υπολογιστής" και επιλέξτε τον δίσκο "C:" (Αν έχετε εγκαταστήσει το παιχνίδι σε διαφορετικό φάκελο από τον προεπιλεγμένο, βρείτε τον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού και ακολουθήστε το βήμα 7)
  5. Πηγαίνετε στον φάκελο με το όνομα "Αρχεία εφαρμογών (x86)"
  6. Εντοπίστε τον φάκελο με το όνομα "Ubisoft", στη συνέχεια "Ubisoft Game Launcher" και έπειτα "games". Επιλέξτε το παιχνίδι
  7. Όταν βρίσκεστε μέσα στον φάκελο του παιχνιδιού, πατήστε "Επικόλληση"
  8. Τα Windows θα ενημερώσουν ότι το αρχείο υπάρχει ήδη. Επιλέξτε την πρώτη επιλογή, "Αντικατάσταση του αρχείου στον προορισμό"
  9. Αυτό είναι όλο! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το Assassin's Creed στα Ελληνικά!

Περιττό να αναφέρουμε πως η δουλειά που έχει γίνει για την εύστοχη μετάφραση των κειμένων είναι ποιοτικότατη και προτείνουμε και εμείς από μεριά μας να στηρίξετε και οικονομικά τα παιδιά με την επιλογή donation που διαθέτει η ιστοσελίδα τους, ούτως ώστε να ανταμειφθούν για την πρωτοβουλία τους και να μπορέσουν να συνεχίσουν τέτοια έργα και στα επόμενα Assassin's Creed.

Μπράβο στο Assassin's Creed Greece για τη θαυμάσια ιδέα του! 👏🇬🇷

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.