ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Remaster των τριών πρώτων God of War ετοιμάζεται για το PS5

They must be better.

Ο Nick Backer αναζωπυρώνει τις λεπίδες του χάους και τις ελπίδες των God of War fans να ξαναπαίξουν την original τριλογία. Μέσα από το δικό του Xbox Era Podcast, στο οποίο έχουν ακουστεί πετυχημένες αλλά και ανεπιτυχείς προβλέψεις, ισχυρίστηκε πως άκουσε ότι η Sony στοχεύει να επαναφέρει τις πρώτες περιπέτειες του Kratos στα πάτρια εδάφη, μέσω ενός remastered πακέτου για το PS5.

"Άκουσα ότι ήσουν υποδεχθούμε την αυθεντική τριλογία God of War με remasters στo PlayStation 5. Είναι μία ευθεία μεταφορά αυτού που λάβαμε στο PS3; Σε αυτή την περίπτωση θα ήμουν κάπως λιγότερο ενθουσιασμένος. Ή είναι κάτι πιο περίπλοκο, πιο πολύ στα remake κατατόπια;"

Ούτε ο ίδιος είναι σίγουρος, όπως καταλαβαίνετε, όμως έχουν υπάρξει φορές όπου οι πηγές του αποδείχθηκαν παραπάνω από έγκυρες. Κρίνοντας και από την τάση της Sony να εμπλουτίσει όλο και περισσότερο τη βιβλιοθήκη του PS5 με κλασσικούς της τίτλους, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει καθόλου απίθανο, ειδικά βλέποντας πόσο ξετρελάθηκε ο κόσμος με το God of War Ragnarök: Valhalla.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.