ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πιθανό να δούμε το Hi-Fi RUSH στο Switch

Προβάρει τα "κόκκινα" το διακεκριμένο platformer του Xbox.

Το ανάμεικτης αξιοπιστίας podcast του Nate the Hate έβαλε προσάναμμα για την πρώτη μεγάλη gaming φήμη του 2024, εφόσον μας καθοδήγησε προς τη λήξη μίας μεγάλης αποκλειστικότητας. Όπως ανέφερε ο εν λόγω leaker στην εκπομπή του, μέσα στο 2024 πρόκειται να δούμε ένα από τα πιο εκλεκτά Xbox games του 2023 που υπήρξε στις GOTY συζητήσεις να ανοίγεται σε ανταγωνιστική πλατφόρμα. Το μυαλό όλων πήγε απευθείας στο Hi-Fi RUSH, κάτι που έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένο όταν τη φήμη σχολίασε ο Jez Corden του Windows Central:

"Λένε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Θα πω ότι μου έχει προταθεί από πολύ αξιόπιστες, αποδεδειγμένες πηγές ότι η Microsoft εξερευνά το ενδεχόμενο να φέρει μέρος του καταλόγου της σε άλλες πλατφόρμες, αν και ορισμένες από τις λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς και ανεπιβεβαίωτες.

Δεδομένου του ιστορικού του lolilolailo, του Nate και των δικών μου πηγών για αυτό, νομίζω ότι οι φήμες πιθανότατα θα γίνουν πραγματικότητα – αλλά μέχρι να επιβεβαιωθούν πλήρως τα πράγματα, θυμηθείτε να αντιμετωπίζετε τα πάντα με επιφύλαξη".

Μεγάλο "get" για τη Nintendo αν όντως αποδειχθούν αλήθεια όλα τα παραπάνω, όχι μόνο επειδή θα εντάξει στη βιβλιοθήκη της ένα εξαιρετικό game, αλλά επειδή δεν θα χρειαστεί μάλλον να γίνουν θυσίες για το port του, όντας ένα παιχνίδι χαμηλών απαιτήσεων που θα ταιριάξει εύκολα και στο δικό της οικοσύστημα.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για το Hi-Fi RUSH, αφού για την ποιότητά του μιλά και το review που έγραψε πέρυσι τέτοιο καιρό ο Πάνος μας και το γεγονός ότι κέρδισε το Best Art Direction στα βραβεία της ομάδας μας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.