ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ρεκόρ παικτών για το EA Sports FC 24 μέσα σε μία εβδομάδα

Ξεπέρασε το FIFA 23 κατά περίπου ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Ίσως η εγκατάλειψη του ονόματος “FIFA” να μην έκανε τόση μεγάλη «ζημιά» στην ποδοσφαιρική σειρά της EA, αφού το EA Sports FC 24 κατάφερε να προσελκύσει μέσα σε μία εβδομάδα πάνω από 11.3 εκατομμύρια παίκτες, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το FIFA 23, το οποίο μέσα σε παρόμοιο διάστημα έφτασε τους 10.3 εκατομμύρια παίκτες.

Ο μόνος αστερίσκος που λαμβάνουμε υπόψιν είναι πως στο EA Sports FC 24 έχουν συνυπολογιστεί και οι παίκτες του EA Play που δοκιμάσανε το παιχνίδι χωρίς να το αγοράσουν, μέσω της δοκιμαστικής έκδοσης της υπηρεσίας, ενώ δεν ξέρουμε αν είχαν καταμετρηθεί με παρόμοιο τρόπο και οι περσινοί παίκτες. Αντίστοιχη επιτυχία απολαμβάνει και το νέο EA Sports FC Mobile, το οποίο την ημέρα της κυκλοφορίας του FC 24 συγκέντρωσε πάνω από 2.2 εκατομμύρια παίκτες.

Αρκετά ενθουσιασμένοι βρίσκονται στην EA, βλέποντας αρκετούς παίκτες να επιλέγουν τόσο το EA Sports FC 24 όσο και το FC Mobile, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η σειρά FIFA, που πλέον ονομάζεται EA Sports FC, αυξάνει κάθε χρόνο τους συνολικούς της παίκτες σχεδόν κατά 20% ανά έτος.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.