ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

XDefiant: Ακόμα μία αναβολή για το free-to-play shooter της Ubisoft

Χωρίς να δοθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας.

Από delay σε delay φαίνεται πως πηγαίνει το XDefiant, καθώς για ακόμα μία φορά η Ubisoft ανακοίνωσε πως το νέο της free-to-play FPS θα πάρει παράταση ξανά. Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσαν μερικά θέματα «ασυνέχειας στην εμπειρία του παιχνιδιού» όπως χαρακτήρισε η ίδια η εταιρεία, τα οποία χρίζουν αντιμετώπιση πριν κυκλοφορήσει η preseason του παιχνιδιού.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα έγιναν αντιληπτά κατά τη διάρκεια της πρόσφατης beta του XDefiant, με την ομάδα ανάπτυξης να δεσμεύεται πως θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι αφού επιλύσει τα ζητήματα.

«Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στο Public Test Session και που στέκονται δίπλα μας κατά την ανάπτυξη του XDefiant. Είδαμε για ακόμα μία φορά πως εκτιμάτε τον γρήγορο ρυθμό που προσφέρει το gunplay, τα μοναδικά κατασκευασμένα maps, τα objective-driven modes και το εμβληματικό Faction ρόστερ. Αλλά εμφανίστηκαν επίσης και ορισμένες ασυνέπειες στην εμπειρία του παιχνιδιού που πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν την κυκλοφορία του preseason μας. Πήραμε λοιπόν τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του XDefiant.»

«Η ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται για να λυθούν όλα τα ζητήματα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές για να βεβαιωθεί πως θα καταφέρει να πιάσει τον στόχο της, να μετατρέψει δηλαδή το XDefiant το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία των arcade shooters. Θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την preseason και τι δοκιμές που θα γίνουν στο μέλλον. Ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη σας, εργαζόμαστε σκληρά για να φτιάξουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς.»

Η προηγούμενη αναβολή είχε τοποθετήσει το XDefiant στο καλεντάρι του Οκτωβρίου, κάτι που εν τέλει δεν θα γίνει και που ίσως βοηθήσει κάπως το παιχνίδι, αν αναλογιστούμε την ποσότητα αλλά και την ενδεχόμενη ποιότητα που θα έχουν τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν. Προς το παρόν πάντως η Ubisoft δεν έχει δώσει κάποιο νέο παράθυρο κυκλοφορίας, καθιστώντας έτσι σαφές πως αυτό θα γίνει μόνο αν το παιχνίδι είναι εντελώς έτοιμο για να κυκλοφορήσει.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψη μας για το XDefiant πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.