ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τελικά ίσως κυκλοφορήσει το Scalebound της PlatinumGames

«Οδύσσεια» το ταξίδι του αποκλειστικού της Microsoft.

Ανακοινωμένος εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια και χωρίς ποτέ να δει το φως του ήλιου, ο αποκλειστικός action-RPG τίτλος που ετοίμαζε η PlatinumGames Inc. σε συνεργασία με την Microsoft, μάλλον θα πάρει σάρκα και οστά σε αυτή τη γενιά κονσολών, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα υπό ποια μορφή. Αν μιλάμε δηλαδή για συνέχεια της παραγωγής από εκεί που σταμάτησε ή για αλλαγή κατεύθυνσης.

Όπως αναφέρει το InsiderGaming, συζητώντας τα μέλη του podcast του XboxEra, έγινε αναφορά στο project που θεωρείτο ακυρωμένο εδώ και πέντε χρόνια με τον Shpeshal_Nick να σχολιάζει πως:  « Βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά έχω ακούσει πως η Platinum συνεργάζεται ξανά με την Microsoft επάνω στο Scalebound».

Φυσικά με όλες αυτές τις πληροφορίες πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι έως ότου επιβεβαιωθούν από επίσημες πηγές, πόσω μάλλον όταν ο Hideki Kamiya είχε πει πως η ομάδα του δεν ήταν αρκετά έμπειρη για να φέρει εις πέρας αυτό το project.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88