ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πλήρης υποστήριξη του Discord στο επόμενο update του Playstation 5

Καθώς και η δυνατότητα για streaming των παιχνιδιών.

Το πολυπόθητο αυτό χαρακτηριστικό αναμένεται να ενσωματωθεί έστω και αργά, αφού με το update 7.00 που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του InsiderGaming, θα έχουμε την δυνατότητα για εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών που προσφέρει η υπηρεσία Discord.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί και δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι η δουλειά της Sony στο παρασκήνιο για την λειτουργία του streaming παιχνιδιών μέσω cloud streaming, το οποίο όμως θα αφορά – μάλλον - μόνο συνδρομητές του PS Plus Premium. Το project ‘Cronus’ είναι καιρό υπό ανάπτυξη και τεστάρεται εδώ και πολλούς μήνες.

Η δημόσια Beta της νέας αναβάθμισης ξεκινάει τις ερχόμενες ημέρες και θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Γενάρη, χωρίς ωστόσο η beta testers να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την ενσωμάτωση του Discord. Πιθανόν λοιπόν να αφορά μόνο το cloud streaming.

Πάει καιρός από εκείνον τον Μάϊο του 2021 όπου πρωτοανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ Discord και Sony και δεν είχαμε κάτι σιροπιαστό πέρα από τη σύνδεση των λογαριασμών μεταξύ PSN και Discord. Το σίγουρο είναι πως μεγάλη μερίδα της gaming κοινότητας θα ικανοποιηθεί από αυτή τη πρωτοβουλία καθώς θα διευρυνθούν οι τρόποι επικοινωνίας μεταξύ των συστημάτων.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88