ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ίσως το Silent Hill: Townfall να συνδέεται με το PT

Τι πας να κάνεις Konami;

Take it with a grain of salt ή ελληνιστί, κρατάτε μία πισινή καθότι η παρούσα φήμη πηγάζει από το theleak.co, μία σελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με διαρροές της gaming βιομηχανίας. Συνήθως οι φήμες που αναπαράγουν φέρουν κάποια εγκυρότητα, παρ `όλα αυτά δεν μπορούμε παρά να έχουμε τις αμφιβολίες μας για το ρεπορτάζ τους που θέλει το πρόσφατα ανακοινωθέν Silent Hill: Townfall να συνδέεται και να διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το ακυρωθέν PT.

Δύο είναι τα επιχειρήματα της σχετικής ιστοσελίδας πίσω από αυτή την εικασία. Αρχικά παρομοίασε το χολ που φαίνεται σε ένα στιγμιότυπο του μαγνητοφώνου από το reveal trailer του SH: Townfall με αυτό του PT, λέγοντας από μόνοι τους βέβαια πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν αρκετό. Παρακάτω ισχυρίστηκαν πως οι ανώνυμες πηγές τους επιβεβαίωσαν τα γεγονότα του Townfall θα λάβουν χώρα στο σύμπαν που έχτισε ο Hideo Kojima για λογαριασμό της Konami, παρουσιάζοντας μάλιστα αρκετές αναφορές στο teaser game που είχε κυκλοφορήσει στο PS Store ο θρυλικός δημιουργός.

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη No Code και φημολογείται πως θα φέρει μία episodic μορφή, αλλά σίγουρα θα μας μείνει άγνωστο το πώς παίζεται και κατά πόσο θα έχει PT επιρροές έως ότου δούμε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό από ένα teaser trailer. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα για το σε ποιον ανήκουν τα assets και τα δικαιώματα του PT, αλλά εφόσον επρόκειτο για `Silent Hills` δεν αποκλείεται να βρίσκονται όλα στα χέρια της Konami και να τη δούμε να τα εκμεταλλεύεται.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88