ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Tekken 7 ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις

Γιορτή για τη Bandai Namco.

Τι και αν το fighting genre δεν είναι τόσο δημοφιλές; Το Tekken 7 δεν εμποδίζεται από τα trends για να διαπρέψει και, έστω και μετά από καιρό, ξεπέρασε το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων, καθιστώντας το με διαφορά το πιο πετυχημένο παιχνίδι στην ιστορία της σειράς. Το παιχνίδι βρίσκεται στην retail αγορά από το 2017, πότε χρειάστηκε κάτι παραπάνω από 5 χρόνια για να "σπάσει" το συγκεκριμένο φράγμα, σημειώνοντας ένα νούμερο που δεν καταφέρνουν πολλοί τίτλοι να διαπεράσουν, πόσο μάλλον αυτής της καθόλου mainstream κατηγορίας παιχνιδιών.

Στη Bandai Namco εννοείται πως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για το συγκεκριμένο επίτευγμα, ιδίως τώρα που έχουν το momentum με την αποκάλυψη και την εκτενέστερη παρουσία της επικείμενης συνέχειας, του Tekken 8. Το τωρινό update του Tekken 7 είναι μάλιστα από τις τελευταίες ενημερώσεις του, εφόσον το ιαπωνικό στούντιο θα εστιάσει εξ ολοκλήρου πια στο επόμενο installment, για το οποίο ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία.

Έχουμε όμως μεγάλες υποσχέσεις από τον ηγέτη του παιχνιδιού, Katsuhiro Harada, όπως και αναλύσεις των όσον είδαμε στα The Game Awards. Για παράδειγμα, διευκρινίστηκε πως η Jun Kazama είναι ολοζώντανη και θα είναι playable στο Tekken 8, επιβεβαιώθηκε η επιστροφή των Rage Arts και η σημασία των destructible stages, όπως και ξεκαθαρίστηκε πως παραμένει στα πλαίσια των 3D fighting games.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88