ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τιμές για το PlayStation Portal και τα νέα αξεσουάρ του PS5

Κι άλλο headset ως πιο premium επιλογή.

Ξεδιαλύνεται όλο και περισσότερο το τοπίο λεπτομερειών για τα νέα hardware κομμάτια που θα κυκλοφορήσει φέτος η Sony, ως υποστηρικτικά εργαλεία του PS5 και όχι μόνο. Γνωρίζαμε ήδη για το Project Q και τα PS5 earbuds, όμως τώρα πια έχουμε ονόματα για αμφότερα, ένα τρίτο προϊόν να τα συνοδεύει, όπως και τιμές για όλα τους.

Ένα-ένα και για να μην σας μπερδέψουμε, η streaming συσκευή που γνωρίσαμε ως Project Q αρχικά μέσω φημών και στη συνέχεια με την αποκάλυψή του στο PS Showcase ονομάζεται πλέον PlayStation Portal – κάποιος θα έλεγε PSP – και γνωρίζουμε πλέον πως όταν θα λανσαριστεί θα κοστίζει 219.99€ στην Ευρώπη. Από άποψη χαρακτηριστικών, σχεδόν όλα είναι όπως τα γνωρίζαμε: μία LCD οθόνη 8 ιντσών, ανάλυση μέχρι τα 1080p στα 60FPS, θύρα για ακουστικό 3.5mm για ακουστικό και όλες τις τεχνολογίες του DualSense να είναι εγκατεστημένες στα άκρα του.

Ελαφρώς διαφορετικά μας τα λέει το FAQ κομμάτι στο site του PlayStation, εφόσον ισχυρίζεται πως η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός σπιτιού κανονικά, άπαξ και βρούμε ισχυρό σήμα Ίντερνετ, ενώ όλη η διαφημιστική πορεία του PlayStation Portal ανέφερε ενδο-οικιακή χρήση. Θα περιμένουμε να δούμε πώς ακριβώς λειτουργεί πιο κοντά στην κυκλοφορία του.

Προχωράμε στις δύο επιλογές ακουστικών, με το PlayStation Pulse Elite, μία βελτιωμένη εκδοχή του headset που κυκλοφόρησε μαζί με τον κονσόλα πίσω στο 2020. Το συγκεκριμένο διαφέρει ελαφρώς δομικά από το απλό Pulse, κάτι που παρατηρείται περισσότερο στο ρυθμιζόμενο μικρόφωνό του. Η Sony υπόσχεται lossless audio, AI-enhanced noise rejection και στο πακέτο θα περιλαμβάνεται και ένα stand φορτίσεως. Η τιμή του σκαρφαλώνει στα 149.99€.

Τα δε Pulse Explore είναι τα earbuds που είχαμε δει στην ίδια PlayStation παρουσίαση και έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Pulse Elite. Τα συγκεκριμένα θα είναι λίγο πιο “τσιμπημένα”, ματσάροντας την τιμή του PlayStation Portal στα 219.99€.

Για κανένα από τα τρία δεν έχουμε ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσουν μαζί αργότερα μέσα στο 2023.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.