ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σιωπηλά προς το 2024 μεταφέρεται το STALKER 2

Ανακοίνωσε αναβολή η ουκρανική ομάδα.

Σιωπηλά αλλά επίσημα αποφάσισε η ταλαιπωρημένη GSC Game World να ανακοινώσει το γεγονός πως το STALKER 2: Heart of Chornobyl δεν υπολογίζεται πια για το 2023, εφόσον χρειάστηκε να αναβάλει εκ νέου την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Είναι από τις πιο κατανοητές περιπτώσεις και δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο ή να το πολυσυζητάμε, όταν οι δημιουργοί του παιχνιδιού ήταν τις ζωές τους να περνούν μπροστά από τα μάτια τους με τα όσα έγιναν την τελευταία διετία σχεδόν στην Ουκρανία.

Μέσα από ένα fact sheet που διένεμε σε διάφορα media και συνεργάτες του το ουκρανικό στούντιο, εντοπίστηκε πως το STALKER 2 αναγράφεται ως προϊόν του Q1 2024, κοινώς έχει ως νέο στόχο να λανσαριστεί μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου του 2024. Αρκετός κόσμος που ήρθε σε hands-on επαφή με το παιχνίδι στη Gamescom εξέφρασε βέβαια την ανησυχία του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιχνίδι, με αρκετά σχόλια να κάνουν λόγο για υποβάθμιση του τεχνικού τομέα και πολλά απρόσμενα προβλήματα στη demo έκδοση που δοκίμασαν.

Όπως και να ‘χει, give them a break. Η ομάδα δείχνει να συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για την βελτίωση του παιχνιδιού και την ολοκλήρωση του development, έχοντας κερδίσει πια ένα εξτρά τρίμηνο με το νέο παράθυρο κυκλοφορίας που επικύρωσε.

Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι θα έρθει στα PC και, όσον αφορά τις κονσόλες, αποτελεί χρονική αποκλειστικότητα των Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.