ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το πρώτο Little Nightmares θα κυκλοφορήσει για Android και iOS συσκευές

Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην το παίξετε πια!

Όλο και περισσότερος κόσμος θα μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στο Little Nightmares, πλέον χωρίς να χρειάζεται καν να επενδύσει σε κονσόλα ή ακριβό gaming σύστημα. Αυτό διότι η Bandai Namco αποκάλυψε πως το πρώτο – και εξαιρετικό – παιχνίδι της σειράς θα γίνει τους επόμενους μήνες διαθέσιμο και για mobile συσκευές. Για την ακρίβεια μία έκδοση για smartphones αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Google Play (Android) και App Store (iOS) στις 12 Δεκέμβρη, δίχως να στερείται τίποτα της έκδοσης που απολαύσαμε πίσω στο 2017 στα gaming συστήματα της περασμένης γενιάς.

Υπεύθυνη αυτής της μεταφοράς είναι η Playdigious, με εμπειρία στο mobile gaming και ανάλογα ports, όντας πάντα σε συνεργασία με τους δημιουργούς του franchise στην Tarsier Studios. Το τρέιλερ αποτελεί μία σύμπτυξη διαφόρων gameplay clips από το πρώτο Little Nightmares να τρέχει σε smartphone hardware και πραγματικά δείχνει άριστο.

Ίσως του ρίξουμε ένα replay, δεδομένης της ύπαρξης ενός τρίτου παιχνιδιού, που στοχεύει σε κυκλοφορία το 2024, όπως αποκαλύφθηκε στην Gamescom ONL 2023.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.