ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτο trailer για το Call of Duty: Modern Warfare 2

Επιστροφή στο Steam!

Πιστή στο ραντεβού της η Infinity Ward μας παρουσίασε το πρώτο επίσημο trailer για το επερχόμενο Call of Duty, αφού μέχρι πρότινος είχαμε μείνει με ένα teaser και μία ημερομηνία κυκλοφορίας. Πλέον έχουμε πλάνα από το παιχνίδι και συγκεκριμένα μία αναφορά σε αποστολή της Task Force 141 και τους iconic χαρακτήρες της. Μπορεί η παρουσίαση να μην δίνει τόση έμφαση στο gunplay, αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δευτερόλεπτα αυτής, ωστόσο φαίνεται πως η Infinity Ward πηγαίνει για κάτι συναρπαστικό, θέλοντας να δώσει αξία στη... δεύτερη φορά που φτιάχνει ένα Modern Warfare 2.

{youtube}r72GP1PIZa0{/youtube}

Πλέον έχουμε εικόνα και για τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του, εφόσον επιβεβαιώθηκε πως θα είναι cross-gen, ενώ το upgrade θα κοστίζει, όπως συνέβη και στα Black Ops Cold War και Vanguard. Κοινώς, αν αποκτήσετε το παιχνίδι σε PS4 ή Xbox One και να έχετε την αναβάθμιση μελλοντικά, πρέπει ξανά να πληρώσετε το cross-gen bundle. Όσοι κάνουν pre-order, θα αποκτήσουν πρόσβαση στην beta του παιχνιδιού, με το προβάδισμα να δίνεται στους κατόχους PS4/PS5. Είδηση αποτελεί και το γεγονός πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στο Steam, αφού χρόνια τώρα τα είχε "σπάσει" με την πλατφόρμα της Valve, λόγω του ότι κυκλοφορούσε στην εφαρμογή της Activision-Blizzard.

Μέσα από διάφορα blog posts γίνεται αναφορά και στο Warzone, με την Activision να επιβεβαιώνει πως ετοιμάζει μία νέα, ανανεωμένη έκδοση του, την οποία έχουν αναλάβει από κοινού οι Infinity Ward και Raven Software, ενώ θα τρέχει στην ίδια μηχανή με το Modern Warfare 2, κάτι που δεν είχε συμβεί μέχρι τώρα από το λανσάρισμά του το 2020.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι έχει προγραμματισμένη κυκλοφορία στις 28 Οκτωβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88