ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί ένα Xbox Showcase

Με πρωταγωνιστές τα Redfall και Forza Motorsport.

Η Microsoft τηρεί σιγή ιχθύος το τελευταίο διάστημα, αφού έχει καιρό να πραγματοποιήσει κάποιο δικό της showcase, ενώ δεν αποκάλυψε κάτι σημαντικό ούτε στα The Game Awards που πέρασαν.

Αυτό έχει κάνει τις φήμες περί παρουσίασης να φουντώνουν, με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα, όπου το Windows Central μάλλον αποκάλυψε μερικά από τα σχέδια της Microsoft. Σύμφωνα λοιπόν με τους insiders, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα event από τη Microsoft και την Bethesda στο τέλος του μήνα, με την πιθανή ημερομηνία να είναι στις 25 Ιανουαρίου.

Εκεί θα δούμε αναλυτικές παρουσιάσεις από τα ήδη ανακοινωμένα: Redfall, Minecraft Legends, Forza Motorsport, καθώς και ένα νέο παιχνίδι από online studio της Zenimax. Οι φήμες ισχυρίζονται επίσης, πως το Starfield θα απουσιάζει, καθώς θα δώσει το παρόν σε κάποια δική του μεμονωμένη νέα παρουσίαση.

Το χλιαρό 2022 από μεριάς αποκλειστικών του Xbox, έχει γεμίσει τη Microsoft με πολλά πρέπει που καλείται να πραγματοποιήσει εντός του 2023, με ένα showcase να είναι μία καλή αρχή για αυτή τη νέα χρονιά.

Πηγή: Windows Central

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88