ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ελληνικά σε μενού και υπότιτλους θα υποστηρίζει το Senua's Saga: Hellblade II

Ίσως δεν ισχύει για όλες του τις εκδόσεις όμως...

Είμαστε λιγότερο από έναν μήνα μακριά από το Hellblade II και η Ninja Theory έσπευσε να ανανεώσει τη σελίδα του παιχνιδιού της στο Steam. Μέσα από αυτό το update πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση των υποστηριζόμενων γλωσσών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται πλέον και η ελληνική. Αυτό σημαίνει πως όσοι αγοράσουν και παίξουν το παιχνίδι μέσα από την πλατφόρμα της Valve θα αποκτήσουν πρόσβαση και στη μεταφρασμένη έκδοση του παιχνιδιού, με ελληνικά σε μενού και υπότιτλους εντός του παιχνιδιού.

Παρότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, η διατύπωση της Ninja Theory μας κάνει να πιστεύουμε πως αυτή η μεγάλη λίστα των localizations αφορά μόνο την PC (Steam) έκδοση και ενδεχομένως δεν θα ισχύσει και για όσους αγοράσουν/κατεβάσουν το παιχνίδι σε Xbox κονσόλες και PC μέσω Game Pass. Επιπλέον γίνεται κατανοητό ότι δεν θα υπάρξει μεταγλώττιση σε καμία γλώσσα, αφού η ομιλία των χαρακτήρων θα γίνεται μόνο στα αγγλικά.

Ακόμα και έτσι είναι ευχάριστο που η Microsoft μας προσφέρει αυτή την υποστήριξη, αφού δεν το συνηθίζει στα αποκλειστικά της. Άλλος ένας λόγος να ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του Senua's Saga Hellblade II στις 21 Μαΐου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.