ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δείτε αν το PC σας μπορεί να "τρέξει" το Senua's Saga: Hellblade II

Απαραίτητα για όλους τα 16GB RAM.

Δύο εβδομάδες και κάτι απομένουν από την κυκλοφορία του Senua's Saga: Hellblade II, με την Ninja Theory να ανακοινώνει τις ελάχιστες, τις προτεινόμενες αλλά και τις μέγιστες απαιτήσεις για να «τρέξει» ένα PC το παιχνίδι της. 

Αρχικά, μπορούμε να διακρίνουμε πως και στις τέσσερις παρακάτω βαθμίδες η RAM του υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι από 16GB και πάνω, ενώ τα 70GB αποθηκευτικού χώρου σε SSD είναι και αυτά εξίσου υποχρεωτικά. Μπορούμε να διακρίνουμε επίσης πως η χαμηλότερη ανάλυση που μπορεί να παιχτεί το παιχνίδι είναι τα 1080p, ενώ αν κάποιος καλύπτει τις μέγιστες απαιτήσεις θα βιώσει μία 4K εμπειρία.

Η Ninja Theory επισημαίνει πως περισσότερα FPS ή καλύτερη ανάλυση μπορούν να επιτευχθούν αν κάποιος κάνει χρήση των DLSS3, FSR 3 ή του XESS 1.3. Να υπενθυμίσουμε πως το Senua’s Saga: Hellblade II θα έχει ταβάνι τα 30FPS στα Xbox Series X και S, με την ανάλυση της εικόνας να είναι dynamic σε 4K και 2K αντίστοιχα. Τέλος, πρόσφατα έγινε γνωστό πως το πιο πρόσφατο πόνημα της Ninja Theory θα διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους μέσω του Steam, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει για όσους το παίξουν σε διαφορετική πλατφόρμα σε PC ή σε κάποια κονσόλα Xbox.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.