ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

GTA 6: Πλάνα που διέρρευσαν εμφανίζονται σε διαφήμιση του Goat Simulator 3

Καταργήθηκε ύστερα από καταγγελία της Rockstar Games.

Σίγουρα δεν είναι συχνό το φαινόμενο για ένα παιχνίδι αυθαίρετα να χρησιμοποιεί πλάνα από κάποιο άλλο και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει καν κυκλοφορήσει. Για την ακρίβεια, oι developers στη Coffee Stain Studios φαίνεται να πρωτοπόρησαν σε αυτό το κομμάτι.

Συγκεκριμένα, η διαφήμιση παρουσιάζει το Goat Simulator 3 και τον NPC, Shaun, ο οποίος συζητά τον ρόλο του στο παιχνίδι και τι χρειάστηκε για να εξασφαλίσει τον ρόλο.

«Για να πάρω αυτή τη δουλειά έπρεπε να είμαι προετοιμασμένος τόσο ψυχικά όσο και σωματικά», λέει. «Εννοώ ότι πετάγεσαι από εδώ και από εκεί και πρέπει να φαίνεται καλό, οπότε περνάω αρκετό χρόνο στην πιο διάσημη σχολή ragdolling στον κόσμο. Έμαθα πολλά και νομίζω ότι αποδείχθηκα πολύ καλός ragdoll.”

Στο επόμενο μέρος του βίντεο, ο Shaun αφηγείται ένα κλιπ από το παιχνίδι του Grand Theft Auto 6 που διέρρευσε νωρίτερα φέτος. “Εκτός από αυτή τη δουλειά, έχω άλλα πράγματα στα σκαριά, άλλους μεγάλους κόσμους παιχνιδιών – μπορείτε πραγματικά να με δείτε σε κάποια πλάνα που διέρρευσαν πριν από μερικούς μήνες“, λέει.

Φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της Rockstar δεν πήραν με καλό μάτι τη διαφήμιση, και έκαναν τη καταγγελία που οδήγησε στη κατάργηση του spot.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88