ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

No Rest for the Wicked: Επιστρέφουν δυναμικά με ένα ARPG οι δημιουργοί του Ori

Αποκάλυψε το επόμενο project της η Moon Studios.

Κατά την διάρκεια των The Game Awards η Private Division, σε συνεργασία με την Moon Studios, παρουσίασαν το τρέιλερ του No Rest for the Wicked. Μία παρουσίαση που συνοδεύτηκε από ενθουσιώδεις δηλώσεις που ανέβασαν τον πήχη. Συγκεκριμένα, η Private Division υποστήριξε πως o εν λόγω ARPG τίτλος θα καταφέρει, όχι απλά να φέρει κάτι φρέσκο, αλλά να επαναπροσδιορίσει το ίδιο το genre.

Όσον αφορά το setting του παιχνιδιού, οι παίκτες εξερευνούν ένα περίπλοκο και αχανές νησί που ονομάζεται Isola Sacra, το οποίο τους επιτρέπει να βιώσουν το verticality με τρόπο που δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα ARPGs, με σπηλαιώδη βάθη γεμάτα κρύπτες, θησαυρούς, πλούσια δάση και ύπουλα ορεινά περάσματα.

Το βάναυσο σύστημα μάχης του With No Rest for the Wicked βασίζεται στην ακρίβεια. Οι μάχες στο παιχνίδι είναι άμεσες επιτρέποντας στους πιο εξειδικευμένους παίκτες να συνδυάσουν αποτρόπαιες και θανατηφόρες κινήσεις. Σε αυτό το πρωτοποριακό σύστημα μάχης, η ικανότητα και το timing απαιτούνται εν αντιθέσει με το απλό ακατάπαυστο πάτημα κουμπιών. Επιπλέον, η λειτουργία multiplayer του παιχνιδιού θα επιτρέψει στους παίκτες να μοιράζονται τον κόσμο τους και την πρόοδο με έως και τρεις φίλους σε απευθείας σύνδεση co-op.

«Ονειρευόμαστε να μπορούμε να συνεισφέρουμε στο είδος ARPG με το οποίο μεγαλώσαμε όλοι και αγαπήσαμε. Μετά την επιτυχία του Ori, μας ήταν σαφές ότι το «φεγγάρι» ήταν πλέον αρκετά ώριμο για να πραγματοποιήσει επιτέλους αυτά τα όνειρα. Ανυπομονούμε να δούμε πώς οι παίκτες θα αντιδράσουν σε αυτήν την εντελώς νέα εκδοχή του είδους.

Τα τελευταία έξι χρόνια δουλεύουμε σκληρά σε ένα ενθουσιώδη project - ένα επόμενο επίπεδο ARPG, που τροφοδοτείται από την αγάπη και τη φιλοδοξία μας για σφιχτά gaming mechanics και το world building. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αποκαλύψουμε τη δική μας εκδοχή αυτού που πάντα οραματιζόμαστε ως τον πυρήνα του είδους ARPG, ενώ θα κάνουμε τα επόμενα βήματα για να επαναπροσδιορίσουμε τα στοιχεία που θεωρούμε ώριμα για καινοτομία.», σχολίασαν οι developers της Moon Studios.

Η αλήθεια είναι πως το No Rest for the Wicked φαίνεται να απέχει πάρα πολύ, ως προς τα χαρακτηριστικά, από το αγαπημένο Ori. Παρόλα αυτά, στον οπτικό τομέα θυμίζει Moon Studios και αναμφίβολα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συγκεκριμένη κυκλοφορία.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σαν Early Access για PC στο πρώτο τέταρτο του 2024 και αργότερα θα επεκταθεί στα PS5 και Xbox Series X|S.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.