ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

[ΦΗΜΗ]: Το επόμενο Call of Duty αφορά πόλεμο του Ιράκ και θα είναι τμήμα του Black Ops

Στον Πόλεμο του Κόλπου (1990) θα βασίζεται το setting του.

Σύμφωνα με ορισμένα leaks, το επόμενο Call of Duty προορίζεται να είναι ένας ακόμα Black Ops τίτλος με την ιστορία φαινομενικά να διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1990 κατά τη διάρκεια του Gulf War, ενώ το production έχει αναλάβει η Treyarch.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σενάριο θα εστιάζει στους διαφορετικούς συμμετέχοντες της ιστορικής αυτής σύγκρουσης και το gameplay θα διαθέτει τα παραδοσιακά όπλα και εξοπλισμό που έχουμε συνηθίσει στις «Black Ops» αποστολές, αφήνοντας πίσω το σύγχρονο και φουτουριστικό setting. Είναι επίσης πιθανό πως στο παιχνίδι θα περιλαμβάνεται ένας μεγάλος αριθμός κλασσικών maps καθώς και ένα zombies mode, το οποίο θα είναι ξανά round-based. Τέλος, η Activision σκέφτεται να προσφέρει ένα πολυήμερο early access για όσους προβούν σε pre-order.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επόμενος Call of Duty τίτλος θα έχει να κουβαλήσει το βάρος, όχι μόνο το δικό του, αλλά και του προκάτοχου του μετά τις άσχημες κριτικές που δέχθηκε. Ο κόσμος του Black Ops πάντοτε κέντριζε το ενδιαφέρον και αποτελείται από μια αγαπημένη σειρά παιχνιδιών, επομένως είναι στο χέρι της Treyach να τραβήξει κουπί με πλώρη ένα καλύτερο αύριο για το franchise.

Δείτε επίσης το review μας για το Call of Duty: Modern Warfare III.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.