ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Leaker υποστηρίζει πως η Ubisoft δεν θα συνεχίσει τη σειρά Watch Dogs

Κακά μαντάτα για τους fans της σειράς.

Άδοξο τέλος φαίνεται πως έχει έρθει για τη σειρά Watch Dogs, καθώς σύμφωνα με νέες φήμες, η Ubisoft δεν είναι διατεθειμένη να επενδύσει περισσότερο στο franchise. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο γνωστός leaker j0nathan, ο οποίος σε πρόσφατη ανάρτηση του στο X αναφέρει πως η Γαλλική εταιρεία έχει «θάψει» τη σειρά μετά και τις όχι και τόσο καλές πωλήσεις του Watch Dogs: Legion.

Αν και δεν έχουμε ακριβή νούμερα για το πόσο έχει πουλήσει μέχρι στιγμής το franchise, το VGCartz αναφέρει πως το Legion πούλησε 1,9 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε τρεις μέρες από την κυκλοφορία του, ενώ σύμφωνα με το Insider Gaming τα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν φτάσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις το καθένα.

Προφανώς και τα παραπάνω νούμερα δεν θεωρούνται κακά, όμως ο j0nathan υποστηρίζει πως η χλιαρή αντίδραση του κοινού στο Legion, το οποίο έχει 6.2 στο Metacritic έναντι 7.7 του Watch Dogs 2, οδήγησε σε αυτή την απόφαση καθώς και στην ακύρωση ενός «σχετικά original Battle Royale» τίτλου στο σύμπαν αυτό.

Φυσικά, καμία από αυτές τις δηλώσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη Ubisoft, η οποία ναι μεν δεν έχει πει κάτι επίσημο για το μέλλον του Watch Dogs, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζει ταινία σε συνεργασία με την New Regency.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...