ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πρώτες πληροφορίες για το Assassin's Creed CODENAME: Hexe

Μεταφυσικές διαστάσεις παίρνει το "σκοτεινό" AC.

Ο Tom Henderson φροντίζει να μαθαίνουμε τα πάντα νωρίτερα και αυτή τη φορά ξαναχτυπά με ακόμα ένα scoop που αφορά την Ubisoft και τη σειρά Assassin's Creed. Για πρώτη φορά μας μιλά για το CODENAME: Hexe, το παιχνίδι που ανακοινώθηκε μαζί με όλα τα άλλα στο επετειακό livestream για τα 15 χρόνια του franchise, αλλά δεν ξέραμε τίποτα για αυτό μέχρι πρότινος έχοντας δει μόνο ένα teaser.

Ο αν μη τι άλλο αξιόπιστος δημοσιογράφος αναφέρει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι βρίσκεται σε σχετικά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, με την Ubisoft να στοχεύει πρόχειρα να το κυκλοφορήσει μέσα στο 2026, όταν το κοινό θα έχει συνηθίσει πια την AC Infinity πλατφόρμα. Θα είναι ένα πιο linear παιχνίδι που θα προσφέρει και μικρές περιοχές ανοιχτής εξερεύνησης, πλησιάζοντας πιο κοντά στο στιλ των πρώτων AC.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, την Elsa, που έχει μεταφυσικές δυνάμεις. Στο footage που ισχυρίζεται ότι παρακολούθησε ο Henderson η Elsa καταδιώκεται από Γερμανούς στρατιώτες του 16ου αιώνα και χρησιμοποιεί μαγεία για να κυριεύσει μία γάτα και να αποσπάσει την προσοχή τους προτού τους εκτελέσει η ίδια. Το παιχνίδι μοιάζει αρκετά σκοτεινότερο σε εικόνες και ύφος από το μέσο AC παιχνίδι, ενώ ο Henderson σημειώνει πως μάλλον θα υπάρχει και ένα "Fear System" εμπνευσμένο από το Jack The Ripper DLC του AC Syndicate.

Εννοείται πως μέχρι να φτάσουμε εκεί προηγείται το CODENAME: Red, για το οποίο έχουν διαρρεύσει και ξέρουμε πολλά περισσότερα. Αν δεν θυμάστε πιο είναι το Hexe, ορίστε το μοναδικό τρέιλερ του παιχνιδιού ως τώρα:

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.