ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Sea of Thieves: Μετρά 40 εκατομμύρια παίκτες και πλησιάζει στο PS5

Για να δούμε πόσο κόσμο μπορεί να "σηκώσει" η Rare!

Στις 30 Απριλίου το Sea of Thieves θα ανοίξει τα πανιά του και θα κυκλοφορήσει σε ακόμα μία πλατφόρμα, με το κοινό του PlayStation να έχει ήδη δείξει πως το επιθυμεί διακαώς. Η ακτή του PS5 έχει αρχίσει να ψιλοφαίνεται στο πλοίο της Rare, η οποία προφανώς και προετοιμάζεται για να υποδεχθεί εκατομμύρια ακόμα πειρατές στους servers του μακράν πιο πετυχημένου της παιχνιδιού. Αυτό τουλάχιστον μας επιτρέπει να ισχυριστούμε ο νέος αριθμός παικτών που ανακοίνωσε το στούντιο, αφού αναφέρθηκε πως πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες έχουν παίξει το Sea of Thieves παγκοσμίως σε Xbox και PC.

Για το κατόρθωμα αυτό μίλησε στην ιστοσελίδα του Sea of Thieves ο director του παιχνιδιού, Joe Neate:

"[...]40 εκατομμύρια παίκτες σε Xbox, Windows 10 και Steam είναι ένα καταπληκτικό ορόσημο για να μπορούμε να συζητήσουμε και φυσικά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς εσάς, το υπέροχο, θετικό και φιλόξενο community, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει και να μας εντυπωσιάζει με τη δημιουργικότητά του στα κύματα."

Όλα έτοιμα, λοιπόν, για το launch του Sea of Thieves και στο PS5 και έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσους ακόμα παίκτες μπορεί να συγκεντρώσει σε ένα περιβάλλον που θα κοστίζει και δεν υπάρχει η επιλογή του Game Pass.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.