ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιβεβαιώνει πως έχει προβεί σε απολύσεις η Telltale Games

Συνεχίζεται η ανάπτυξη του The Wolf Among Us 2.

Με μία σύντομη δήλωση και απευθυνόμενη στον Geoff Keighley, η Telltale Games κάνει επίσημα γνωστό πως έχει προβεί σε αρκετές απολύσεις προσωπικού το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά αυτή την περίοδο, δυστυχώς έπρεπε να αφήσουμε κάποια μέλη από την ομάδα της Telltale να φύγουν πρόσφατα. Δεν λάβαμε τη συγκεκριμένη ενέργεια επιπόλαια, ενώ δεσμευόμαστε πως το storytelling και η εύρεση νέων τρόπων για να το πραγματοποιούμε δεν θα επηρεαστούν».

Συμπλήρωσε επίσης λέγοντας πως: «Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για την αφοσίωσή τους σε αυτό το ταξίδι και εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε όλους όσους επηρεάστηκαν. Όλα τα projects που βρίσκονται σε εξέλιξη παραμένουν σε διαδικασία παραγωγής, χωρίς να υπάρχει κάποια περαιτέρω διευκρίνηση αυτή τη στιγμή.»

Με το κλείσιμο της δήλωσης της, η Telltale Games άφησε να εννοηθεί πως το μεγαλύτερο της εγχείρημα αυτή την περίοδο, το The Wolf Among Us 2, βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον. Απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε μία αρκετά σημαντική ερώτηση, που είχαν όσοι δικαιολογημένα λάτρεψαν το πρώτο The Wolf Among Us και που αναμένουν να παίξουν το sequel του μέσα στο 2024.

Για την ιστορία πάντως, η Telltale Games αποτελεί ένα αρκετά ταλαιπωρημένο studio ανάπτυξης, αφού πίσω στο 2018 είχε αρκετά προβλήματα που την οδήγησαν στο κλείσιμο της, απολύοντας τότε σχεδόν όλο το προσωπικό που την πλαισίωνε. Το 2019 η επωνυμία Telltale Games επανήλθε υπό άλλη ιδιοκτησία, όμως λίγα χρόνια μετά φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να εξαλείψει όλα τα προβλήματα που την ταλάνιζαν.

Πηγή: X

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.