ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

MAR10 Day: Τα πάντα για τα επερχόμενα games και τη νέα ταινία

Ευχάριστα νέα φέρνει η γιορτή της Nintendo μασκότ!

Χαρούμενη MAR10 Day σε όλους! Η Nintendo φρόντισε να είναι πραγματικά εορταστική η συγκεκριμένη ημέρα, παραδίδοντας νέα προς όλα τα μέτωπα που δραστηριοποιείται το Super Mario franchise.

Αρχικά είχαμε την επιβεβαίωση της νέας animated ταινίας Super Mario Bros. από τον Shigeru Miyamoto και τον Chris Meledandri της Illumination, ανακοινώνοντάς μας πως το sequel του The Super Mario Bros. Movie είναι ήδη υπό ανάπτυξη και θα έρθει στους κινηματογράφους στις 3 Απριλίου του 2026. Όλη η παραγωγή και ο σκηνοθέτης της θα επιστρέψουν, με τους δημιουργούς του Despicable Me και των Minions να ξεκινούν το animation μέσα στο προσεχές διάστημα.

Όσον αφορά τα games, δεν είχαμε την ανακοίνωση κάποιου νέου project, αλλά μάθαμε πως το ήδη ανακοινωθέν remake του Paper Mario: The Thousand Year Door θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου, ενώ το remaster του Luigi's Mansion 2 θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου. Τέλος, οι συνδρομητές του Nintendo Switch Online θα μπορούν από μεθαύριο κιόλας (12 Μαρτίου) να παίξουν τα Dr. Mario, Mario Golf και Mario Tennis των Game Boy και Game Boy Advance.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.