ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο livestream με updates για παιχνίδια και την ταινία Silent Hill

Συντονιστείτε και εσείς στο "Transmission"!

Θα ξενυχτίσουμε για να είμαστε παρόντες στην επόμενη παρουσίαση της Konami, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα αξίζει τον κόπο. Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 02:00 π.μ. θα διεξαχθεί το επόμενο Silent Hill Transmission Livestream, όπου η ιαπωνική εταιρεία μας τάζει να παρακολουθήσουμε νέο περιεχόμενο από τα παιχνίδια που αναπτύσσονται, αλλά και για την ταινία και προϊόντα merchandise. 

Μπορούμε να θεωρούμε δεδομένη την παρουσία του Silent Hill 2 Remake, αφενός επειδή η Bloober Team έκανε retweet την ανακοίνωση λέγοντας πως θα συναντηθούμε εκεί, και αφετέρου επειδή το παιχνίδι βρέθηκε ήδη listed στο Amazon, κάτι που σημαίνει πως έχει καθοριστεί πια η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Άρα ήρθε η ώρα και για μας να τη μάθουμε.

Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε ποιο εκ των Silent Hill f και Silent Hill: Townfall θα εμφανιστεί και αν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά το προηγούμενο Silent Hill Transmission ήταν αρκετά "μπουχτισμένο" από ενημερώσεις, άρα δεν αποκλείεται και αυτή τη φορά να λάβουμε πολλά updates, γιατί όχι και κάτι καινούριο. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.