ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Ο διάδοχος του Nintendo Switch θα έρθει φέτος με LCD οθόνη 8 ιντσών

Νέες έρευνες στη δημοσιότητα.

Όλο και πληθαίνουν οι ισχυρισμοί που κάνουν λόγω για κυκλοφορία του διάδοχου του Nintendo Switch μέσα στη χρονιά. Αυτή τη φορά οι ενδείξεις προέρχονται από τον αναλυτή οθονών, Hiroshi Hayase της Omida με έδρα την Ιαπωνία, ο οποίος αναφέρει πως θα διπλασιαστούν οι αποστολές των λεγόμενων «οθονών ψυχαγωγίας» μέσα στο 2024, εξαιτίας της Nintendo. 

Συγκεκριμένα μάλιστα, προβλέπει αύξηση των LCD οθονών με διάμετρο 8 ιντσών, που μάλλον θα διαθέτει η νέα κονσόλα της Nintendo. Η έρευνα του επικεντρώνεται σε μικρές και μεσαίου μεγέθους οθόνες, βασιζόμενος σε ετήσιες προβλέψεις από διάφορους ελέγχους σε εταιρείες στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Το κλασσικό Nintendo Switch διαθέτει LCD οθόνη με διαγώνιο μέγεθος 6,2 ιντσών, ενώ στο Switch OLED οι ίντσες αγγίζουν τις 7. Τέλος, το Switch Lite διαθέτει τη μικρότερη οθόνη, αφού είναι μόλις 5,5 ίντσες.

Έχοντας μπει πλέον στο 2024 αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη στιγμή που η Nintendo θα αποκαλύψει και επίσημα τη νέα της κονσόλα. Πάντως η πορεία του εφτάχρονου πλέον Nintendo Switch κρίνεται αρκετά πετυχημένη, αφού μέχρι στιγμής έχει πουλήσει πάνω από 132 εκατομμύρια κομμάτια.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.