ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Sequel του Call of Duty: Ghosts ο τίτλος του 2026 και sequel του Advanced Warfare του 2027

Περίπου μία δεκαετία από την αρχική τους κυκλοφορία.

Ενδιαφέροντες πληροφορίες για το μέλλον των Call of Duty έφεραν στη φόρα δύο dataminers, οι οποίοι συνεργάστηκαν για να μοιραστούν τα πλάνα των επόμενων ετών του franchise. Στην ανάρτηση που πραγματοποιήσαν μέσω του X, υποστήριξαν πως το Call of Duty του 2026 θα διαδραματίζεται στο timeline του Call of Duty: Ghosts, ενώ έχει την κωδική ονομασία Project Devilwood, με εταιρεία ανάπτυξης να είναι η Infinity Ward.

Στο Call of Duty του 2027 τώρα, εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η Sledghammer, με το FPS shooter να είναι η συνέχεια του Advanced Warfare, που κυκλοφόρησε το 2014, ενώ η κωδική του ονομασία είναι Project Anvil. Σε περίπτωση λοιπόν που τα παραπάνω ισχύσουνε, αυτό θα σημαίνει πως δεν θα δούμε ένα Call of Duty Modern Warfare 4, τουλάχιστον μέχρι το 2028. Σε αυτό φυσικά μπορεί να έπαιξε ρόλο και η μέτρια εμπορική επιτυχία που έλαβε το πρόσφατο Modern Warfare 3. 

Σίγουρα πάντως αίσθηση προκαλεί και η επιλογή της Activision για sequel των Ghost και Advanced Warfare, καθώς δεν θεωρούνται και τα πιο αγαπητά παιχνίδια της διάσημης FPS σειράς. Βέβαια, να σημειώσουμε πως μεταφέρουμε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς η επίσημη ανακοίνωση τους απέχει λίγα χρόνια, που είναι αρκετά ακόμα και για να πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές στα projects.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.