ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Και επισήμως εκτός E3 η Nintendo

Οι ελπίδες μας εξανεμίστηκαν.

Αν κάποιος ήλπιζε βαθιά μέσα του ότι, μετά από τις αρχικές δηλώσεις που είχαν γίνει, η Nintendo ίσως να αποτελέσει μέρος της E3 τότε... θα απογοητευτεί. Η ίδια ήρθε να επιβεβαιώσει πως δεν θα παρευρεθεί στη μεγαλύτερη γιορτή για το gaming, που μετά από τέσσερα χρόνια γίνεται ξανά με φυσική παρουσία και πλέον οι λάτρεις της gaming βιομηχανίας μπορούν να την επισκεφτούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Nintendo δήλωσε στο IGN πως ψάχνει συνεχώς ευκαιρίες ώστε να έρχεται σε επαφή με τους θαυμαστές της, αλλά τα σχέδια της δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται στο Los Angeles αυτό το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως η Ε3 δεν θα είναι το ίδιο χωρίς τους τρεις γίγαντες της gaming βιομηχανίας, δεν παύει όμως κάθε φορά να μας εκπλήσσει και να μας προσφέρει ωραίες στιγμές.

Έχει αποδείξει άλλωστε πως δεν έχει ανάγκη τον θεσμό, εφόσον ένα γεμάτο και καλοστημένο Nintendo Direct σε οποιαδήποτε στιγμή της χρονιάς μπορεί να καλύψει την όποια απουσία τις από τα καλοκαιρινά shows, είτε αυτά λέγονται Ε3, είτε Summer Game Fest, είτε οτιδήποτε.

Κλεάνθης Καραθάνος's Avatar

Κλεάνθης Καραθάνος

Ο άνθρωπος των story-driven games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88