ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Respawn: "Το Apex Legends θα υπάρχει για ακόμα 15 χρόνια"

Ιδρύει νέο στούντιο για αυτό τον σκοπό.

Μεγαλεπήβολο και μακροχρόνιο πλάνο φαίνεται πως έχει η Respawn Entertainment για το Apex Legends, καθώς ανοίγει ένα νέο studio που θα επικεντρωθεί στη συνεχή υποστήριξη του. Το νέο αυτό studio θα εδρεύει στο Madison του Wisconsin, ενώ θα διευθύνεται από τον Ryan Burnett, που παλαιότερα είχε εργαστεί τόσο στην Epic Games όσο και στην Raven Software, για λογαριασμό του Call of Duty.

Ο senior VP of operations της Respawn, Daniel Suarez, σε πρόσφατη συνέντευξη στο GamesIndustry.biz ανέφερε πως: "Η υγεία της ομάδας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εμάς, επειδή βρισκόμαστε σε αυτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστεύουμε πως το Apex ως franchise μπορεί να διατηρηθεί για 10 με 15 χρόνια ή ακόμα και περισσότερα, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το πραγματοποιήσουμε αυτό."

Το Apex Legends έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χρειάζεται να λαμβάνει συνεχώς αναβαθμίσεις και νέο περιεχόμενο. Συνεπώς, είναι πολύ λογικό να υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που θα εμπλουτίζει και θα υποστηρίζει ένα τέτοιο παιχνίδι. Μένει πλέον να δούμε αν το νέο αυτό studio θα καταφέρει να διατηρήσει τους υπάρχοντες παίκτες, ή ακόμα να φέρει και νέους, κάνοντας πράξη το όραμα της Respawn Entertainment.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88