ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ετοιμάζεται First-Person Mandalorian τίτλος από την Respawn

Ο απίστευτος κόσμος και οι χαρακτήρες της πετυχημένης σειράς Star Wars αναμένονται να εισχωρήσουν και στο gaming.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, η Respawn μετά την σειρά παιχνιδιών Star Wars Jedi ετοιμάζει να επεκτείνει και άλλο τον κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas με έναν απροσδόκητο νέο τίτλο. H Respawn φέρεται λοιπόν να έχει βάλει στην «προθέρμανση» ένα First-Person παιχνίδι βασισμένο στον κόσμο του The Mandalorian.

Όσον τον τίτλο, φαίνεται πως οι παίκτες θα παίρνουν τον έλεγχο ενός αγνώστου, προς το παρόν, Mandalorian bounty hunter και η ιστορία θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της εποχής όπου οι δυνάμεις της Αυτοκρατορίας κυριαρχούσαν σε ολόκληρο τον γαλαξία. Στόχος του χαρακτήρα θα είναι η σύλληψη επικηρυγμένων με αντάλλαγμα χρηματικές αμοιβές.

Το παιχνίδι υποστηρίζεται πως καθοδηγούσε αρχικά ο Creative Director της Respawn, Μοχαμάντ Αλάβι, ο οποίος αργότερα εγκατέλειψε το στούντιο. Επιπλέον, το παιχνίδι θα εστιάσει στην "κίνηση" και το "στυλ" ως κατευθυντήριες αρχές.

Το υψηλό Mobility του παιχνιδιού θα γίνεται εφικτό χάρη στο jetpack του Mandalorian, το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να εκτελεί οριζόντια αιφνιδιασμούς, κάθετα άλματα, ολίσθηση με ώθηση (παρόμοια με το λεγόμενο «dash» στο Apex Legends) και πολλά άλλα. Οι πηγές περιέγραψαν το παιχνίδι ως "πολύ γρήγορο" και ως εκ τούτου θα ανταμείβει τους παίκτες που παίζουν με αυτό το στυλ, για παράδειγμα, η υγεία του παίκτη θα αναγεννιέται κυρίως με βάση τα διαδοχικά kills.

Εύλογα γίνεται αντιληπτό πως ο εξοπλισμός του Mandalorian θα έχει καθοριστικό ρόλο στο gameplay. Προσδοκάται ο τίτλος να δίνει στον παίκτη μια μεγάλη ποικιλία όπλων και gadgets, όπως ο πύραυλος καρπού-πλάτης, ο γάντζος και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Respawn φαίνεται πως σχεδιάζει η φόρμουλα του παιχνιδιού να προσφέρει μία linear εμπειρία, χωρίς open world στοιχεία, και οι αποστολές θα ποικίλουν με την ύπαρξη πολλών διαφορετικών πλανητών μέσα από τον κόσμο του Star Wars.

Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο οι πηγές θεωρούν πως βρισκόμαστε τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια μακριά, ενώ άγνωστο είναι επίσης το αν θα συμπεριληφθεί multiplayer.

Η είδηση αυτή αιφνιδιαστικά είδε το φως της επιφάνειας και αναμφίβολα θα προκαλέσει ενθουσιασμό, επομένως θα ήταν συνετό να υπάρξει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι μέχρι να υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες.

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.