ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κυκλοφόρησε επισήμως το We Are Football 2024 στους υπολογιστές

Οδηγήστε τον σύλλογό σας σε νέα ύψη και γίνετε ο καλύτερος coach.

Το We Are football 2024 μόλις κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο για κάθε ποδοσφαιρόφιλο που θέλει να πάρει τις τύχες μιας ομάδας στα χέρια του με στόχο την κορυφή. Η HandyGames είναι η Publisher του τίτλου ο οποίος διατίθεται μόνο σε PC.

Oι δημιουργοί της γνωστής σειράς EA FIFA Manager Series προσφέρουν ένα καινούριο, σύγχρονο football simulator στα πρότυπα της προαναφερθείσας σειράς, αλλά και με πολλές προσθήκες και διαφοροποιήσεις, ειδικά όσον αφορά τις τεχνολογίες.

Στο παιχνίδι μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα τη δράση στο γήπεδο μέσω παρεμβάσεων σας ως προπονητής. Υπάρχει η δυνατότητα να προσομοιώστε ένα παιχνίδι έως και χίλιες φορές, ενώ σας δίνεται η επιλογή να καθοδηγήσετε την ομάδα σας για 50 χρόνια. Επιπλέον, μπορείτε να αναβιώσετε στιγμιότυπα, να αναλύσετε τα γκολ και φυσικά να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη σύνοψη της σεζόν.

Εκτός από αυτά, το WE ARE FOOTBALL 2024 προσφέρει ένα εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών για να προσαρμόσετε το παιχνίδι στις ανάγκες σας όπως συστήματα πρωταθλημάτων, συλλόγους, παίκτες, μάνατζερ, υπαλλήλους, διαιτητές, χορηγούς, συνθήματα οπαδών, ντέρμπι και πολλά άλλα, ενώ υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές δυσκολίας για να συμβαδίζει η εμπειρία με το επίπεδο ικανότητας του εκάστοτε παίκτη.

Τέλος, οι developers αναφέρουν πώς το παιχνίδι τους χρησιμοποιεί περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από τεχνητή νοημοσύνη, όπως για παράδειγμα τα πρόσωπα παικτών και αρκετών εικόνων. 

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.