ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Layers of Fear θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο

Remaster? Remake? Ή κάτι διαφορετικό;

Περίπου ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούνιο, η Bloober Team ανακοίνωσε το Layers of Fears (με ‘s’), το νέο κεφάλαιο της horror σειράς χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει ακριβώς αν πρόκειται για κάτι εντελώς φρέσκο ή αν αφορούσε κάποιο remaster ή remake του πρώτου original Layers of Fear. Η εταιρία αποφάσισε πως ήθελε να δώσει αρκετή έμφαση στα πρωτότυπα παιχνίδια και έτσι αποφασίστηκε πως πλέον το ‘s’ θα φύγει και η επίσημη ονομασία του παιχνιδιού θα είναι ακριβώς η ίδια με το original παιχνίδι του 2016, δηλαδή Layers of Fear και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στον Ιούνιο. Εάν μπερδευτήκατε μέχρι εδώ (όπως ακριβώς και εμείς), παρακάτω θα ξεδιαλύνουμε λίγο το τοπίο της τρίτης αυτής προσθήκης του δημοφιλούς franchise.

To Layers of Fear (του 2023) είναι μία μίξη του αρχικού Layers of Fear μαζί με το DLC Inheritance καθώς και του sequel Layers of Fear 2 που κυκλοφόρησε το 2019. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν νέους μηχανισμούς και να βιώσουν την απόλυτη παραφροσύνη και τρόμο μέσα σε έναν απόμακρο και μοναχικό φάρο ανακαλύπτοντας μια ιστορία που δεν είχε ειπωθεί ποτέ ξανά. Ένα εντελώς καινούριο κεφάλαιο με όνομα ‘’The Final Note’’ θα επεκτείνει την ιστορία του πρώτου game της σειράς μέσα από τα μάτια της συζύγου και κύριου ανταγωνιστή του παιχνιδιού, συνδέοντας όλα τα προηγούμενα παιχνίδια σε ένα.

{youtube}ZCPbtZHkrzc{/youtube}

Η εταιρία μετά από σωρεία ερωτήσεων που έλαβε στο νέο της αποκαλυπτικό βίντεο στο Youtube σε σχέση με το τι θα είναι συγκεκριμένα το νέο αυτό παιχνίδι, ανέφερε: «Το παιχνίδι δεν είναι ούτε sequel ούτε remake. Επιλέξαμε μία πρωτότυπη προσέγγιση, όπου σκεφτόμαστε το παιχνίδι ώς χρονικό, ένα επανασχεδιασμένο παιχνίδι τρόμου, κάτι που συνδυάζει παλιό και νέο περιεχόμενο, επανασχεδιασμένο και ανακατασκευασμένο. Το αρχικό παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2016 και από τότε έχουμε αναπτυχθεί αρκετά ώς στούντιο. Τώρα αισθανόμαστε αρκετά ώριμοι να επιστρέψουμε στο franchise που όλοι εσωτερικά αγαπάμε. Δεν είναι ένα απλό remaster, είναι κάτι πολύ περισσότερο και οι παίκτες μπορούν να περιμένουν επιπλέον καινούριο περιεχόμενο».

«Βάζοντας το ‘s’ θέλαμε να δώσουμε έμφαση ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στα πρωτότυπα παιχνίδια αλλά επιπλέον περιέχει νέες ιστορίες οι οποίες συνδέουν κάθε νήμα της σειράς. Ωστόσο, λάβαμε σχόλια από fans που λάτρευαν την αρχική ονομασία. Έτσι αποφασίσαμε να επιστρέψουμε πίσω στις ρίζες», δήλωσε η Bloober Team μέσω Twitter.

Το Layers of Fear αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88