ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ένα εκατομμύριο δολάρια το έπαθλο του επόμενου Capcom Cup

Με αποκλειστικό παιχνίδι της διοργάνωσης το νέο Street Fighter 6.

“Who wants to be a millionaire?” ρωτάει η Capcom στον επίσημο λογαριασμό του Street Fighter στο Twitter, επισημοποιώντας τα όσα ειπώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο μεγάλο φινάλε του Capcom Cup IX.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για το χρηματικό έπαθλο που θα προσφέρει η εταιρεία στο μεγάλο νικητή του επόμενου fighting τουρνουά της, το οποίο θα φτάσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, με το συνολικό prize pool να εκτοξεύεται στα δύο εκατομμύρια δολάρια! For the record, ο φετινός νικητής της διοργάνωσης έλαβε το ποσό των 150 χιλιάδων δολαρίων, ενώ το συνολικό prize pool έφτασε τις 300 χιλιάδες δολάρια.

Για τους μη μυημένους, το Capcom Pro Tour αποτελεί τη go-to διοργάνωση για όσους και όσες θέλουν να τεστάρουν τις ικανότητες τους σε παγκόσμια κλίμακα στο Street Fighter και εφόσον τα καταφέρουν στα διάφορα online και offline events, να αναμετρηθούν με τους καλύτερους στο μεγάλο τελικό του Capcom Cup.

Αν και το εν λόγω ποσό δεν αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει εμφανιστεί σε esports διοργάνωση -υπάρχουν και τα 40 εκατομμύρια δολάρια prize pool του 2021 Dota International- σίγουρα αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα στο χώρο των fighting tournaments. Παράλληλα, δίνει κι ένα σημαντικό boost για το επερχόμενο Street Fighter 6, το οποίο θα αποτελεί το αποκλειστικό παιχνίδι της διοργάνωσης και είχαμε τη χαρά να δούμε εκ νέου πριν την καλοκαιρινή κυκλοφορία του, μαζί με το εξίσου αναμενόμενο remake του Resident Evil 4.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88