ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Βιαιότερος από ποτέ δείχνει ο Kazuya Mishima

Με νέες προσθήκες στο moveset του!

"Διαβολικό" θα χαρακτηρίζαμε το gameplay reveal του χαρακτήρα Kazuya, μίας από τις σημαντικότερες και πιο πρωταγωνιστικές μορφές στην ιστορία του Tekken franchise, με το Tekken 8 να μας τον παρουσιάζει για πρώτη φορά ως τον κύριο antagonist. Πέραν ότι ο διάδοχος του Heihachi δείχνει πιο "κομμάτια" από ποτέ, στο trailer που μας παρείχε η Bandai Namco τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί αρκετές από τις χαρακτηριστικές του κινήσεις, όπως και μερικά νέα κόλπα, πληθαίνοντας τις επιλογές που είναι ικανό να προσφέρει το shoto playstyle του (παύση για ειρωνία). Αυτό που μας έκανε περισσότερη εντύπωση βέβαια είναι η ικανότητα που φαίνεται να έχει να παραμένει σε Devil Form, δείγμα που φαίνεται να παρουσιάζεται όταν ο χαρακτήρας μπαίνει στην κατάσταση του νέου Heat συστήματος. Σε αντίθεση με τη Nina, που παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες, γνωρίζαμε για τη συμμετοχή του Kazuya από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αποκάλυψης του Tekken 8, τόσο λόγω του teaser στο EVO, όσο και από τη μάχη του με τον υιό του, Jin Kazama, στο ολικό reveal του τελευταίου State of Play. Όλα δείχνουν πως το Tekken 8 θα εστιάζει στη μεταξύ τους σχέση και τη συνέχιση του κύκλου που θέλει τον κάθε Mishima να υπερνικά τον πατέρα του, μόνο που τώρα παίρνει τη σκυτάλη ένας Kazama.

{youtube}FFAMYW2POBw{/youtube}

Φυσικά, Tekken χωρίς Kazuya οριακά δεν υφίσταται, επομένως χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να ροκάρει ένα ανανεωμένο moveset εν όψει του νέου παιχνιδιού, το οποίο ακόμη δεν έχει κάποιο γνωστό release window. Δεδομένου όμως ότι έχουμε μπει σε διαδικασίες αποκάλυψης χαρακτήρων μπορώ να εικαστώ πως είναι πολύ πιθανό να το δούμε μέσα στο 2023, μόνο για PC και next-gen κονσόλες πάντα, αφού το παιχνίδι "τρέχει" στην Unreal 5. Ως fan του Tekken, ψήνομαι φουλ να mainάρω Kazuya σε αυτό το installment, όσο κι αν είχα ανέκαθεν λατρεία προς τον Jin και τη μητέρα του, Jun, η οποία ετοιμάζεται για μεγάλο comeback στο Tekken 8!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88