ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πιθανό να διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield

Το GOG Galaxy ανανέωσε τη βιτρίνα του.

Με ένα προσωπικό του «τιτίβισμα» o θιασωτής της Bethesda, Tyler McVicker ήρθε να αναζωπυρώσει την φωτιά γύρω από το όνομα του πολυαναμενόμενου Starfield.

Ο McVicker παρατήρησε μια μικρή αλλαγή στην αρχική σελίδα του νέου IP της Bethesda για την πλατφόρμα του GOG Galaxy όπου αφορούσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα, το πολυπόθητο διαστημικό RPG αναμένεται στις 29 Ιουνίου αυτού του χρόνου και «τυχαίνει» να συμπίπτει με την Διεθνή Ημέρα Διαστήματος.

 

Παρατηρείται βέβαια πως τέτοιες πλατφόρμες συχνά βάζουν ημερομηνίες κράτησης θέσης, όπως ήδη έχει γίνει με αρκετά παιχνίδια αφού εν τέλει κυκλοφορούν σε διαφορετικές ημερομηνίες. Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι έχει αποσυρθεί απο τη βιτρίνα του GOG χωρίς να έχει αφήσει το παραμικρό σημάδι πίσω του, καθώς και την φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Τον γόρδιο αυτό δεσμό και τις απορίες μας θα λύσει η Microsoft, καθώς έχει ανακοινώσει πώς μελλοντικά θα διοργανώσει ένα ειδικά διαμορφωμένο showcase όπου θα αφορά συγκεκριμένα το Starfield, εστιάζοντας σε περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν το παιχνίδι. Αν επιβεβαιωθεί επίσημα η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, τότε φαίνεται πως Bethesda και Xbox ετοιμάζονται να κλείσουν με ένα πολύ μεγάλο χαρτί το πρώτο μισό του 2023.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88