ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μέσα στον Μάρτιο η beta του Diablo IV

Θα χωριστεί σε δύο φάσεις.

Στις αρχές Ιουνίου το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της σειράς Diablo επρόκειτο να κυκλοφορήσει, με την Blizzard να προσπαθεί σιγά-σιγά να προωθήσει το παιχνίδι της. Στα πλαίσια της προώθησης ανακοινώθηκε πως το Diablo IV θα λάβει early-access, απευθυνόμενη σε όσους έχουν κάνει προ-παραγγελία το παιχνίδι, και θα διαρκέσει από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου. Παρόλα αυτά, λίγες μέρες αργότερα από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου θα ξεκινήσει και η open beta, που θα μπορεί να παιχτεί από όλους.

Το ανώτατο όριο level που θα μπορούμε να φτάσουμε θα είναι το 25, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε τον πρόλογο, καθώς και ολόκληρο το πρώτο κεφάλαιο. Η πρόοδος που θα πραγματοποιήσουμε δεν θα μας ακολουθήσει σε περίπτωση που αγοράσουμε το παιχνίδι, ενώ επίσης η beta θα μπορεί να παιχτεί μέσω PS5, Xbox Series X|S, PC και κονσόλες προηγούμενης γενιάς.

Με λίγα λόγια, τον επόμενο μήνα θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα γερό crash test, για την ποιότητα του επόμενου μεγάλου παιχνιδιού της Blizzard.

Πηγή: Blizzard

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88