ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τρία games με ήρωες της Marvel ετοιμάζει η ΕΑ

Με το παιχνίδι του Iron Man να είναι το μόνο που γνωρίζουμε.

Τη μεταφορά του σύμπαντος της Marvel θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για άλλη μια φορά οι fans των ταινιών και όχι μόνο. Η EA απέκτησε πρόσβαση σε ένα από τα πιο δημοφιλή franchises στον κόσμο, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Marvel για 3 ολοκαίνουριους single-player action-adventure τίτλους, οι οποίοι θα έρθουν σε κονσόλες και PC. Μάλιστα το κάθε παιχνίδι θα έχει την δική του μοναδική ιστορία, που θα διαδραματίζεται στο Marvel Universe.

Το πρώτο παιχνίδι θα επικεντρώνεται σε έναν από τους leaders των Avengers, το δισεκατομμυριούχο Tony Stark ή αλλιώς Iron Man, και θα αναπτυχθεί από τη Motive Studios, περισσότερα εδώ. Η εταιρία δεν προχώρησε σε περισσότερες πληροφορίες ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας των παιχνιδιών.

"Έχουμε μια εκ προθέσεως σκόπιμη στρατηγική να έχουμε ένα ισορροπημένο portfolio", δήλωσε η Laura Miele, Γενικός διευθυντής των επιχειρήσεων της EA, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως: "Θα υπάρξουν fans της Marvel που δεν παίζουν άλλα παιχνίδια της EA, όπως συμβαίνει και με το Star Wars". Με αυτό τον τρόπο η EA μας έδειξε πως είναι πλέον αποφασισμένη να επεκτείνει την γκάμα παιχνιδιών, στη προσπάθεια της και να προσελκύσει νέο κοινό. 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88