ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

FC 25: "Βουτιά" στο gameplay με ρόλους παιχτών, νέες ντρίμπλες και... τεχνικό φάουλ

Ο Sergio Ramos θα ήταν περήφανος!

Εχθές πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμβάθυνση στο gameplay του FC 25, με την EA Sports να μας προσφέρει μία πρώτη ματιά από νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στο παιχνίδι όπως το FC IQ, τα Players Roles και τα Smart Tactics.

Γενικότερα φαίνεται πως φέτος έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη συμπεριφορά της AI, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να παίζουν πιο ρεαλιστικά και να "σκέφτονται" πιο ανθρώπινα. Η παρουσίαση εστιάζει πολύ στο πώς θα μπορούμε να ελέγχουμε τους αθλητές και να καθορίζουμε τις αποφάσεις τους, είτε έχουν την μπάλα στην κατοχή τους είτε όχι.

Για αυτό και η EA διευκρινίζει ότι η τοποθέτηση ενός παίκτη σε ένα συγκεκριμένο σύστημα δεν είναι αυστηρή, αφού μπορούμε να αποφασίσουμε και το πώς θα παίζει πέραν του πού θα παίζει στον αγωνιστικό χώρο. Τα Player Roles που κάθε παίχτης έχει ξεκλειδωμένα τους επιτρέπουν να κινούνται με τρόπους που ξεφεύγουν από την προκαθορισμένη διάταση. 

Όπως συνέβη και με την προηγούμενη έκδοση, η EA χρησιμοποίησε πραγματικά στιγμιότυπα από τους κορυφαίους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε για να εισάγει στο παιχνίδι νέα animations, χάρις στην τεχνολογία Hypermotion V, ενώ μας παρουσιάστηκαν εν τάχει μερικές από τις νέες ντρίμπλες που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Πολύ έντονα σχολιάστηκε η προσθήκη του επαγγελματικού φάουλ, που θα επιτρέπει να γίνει ένα εσκεμμένο μαρκάρισμα στον αντίπαλο που θα διακόπτει στα σίγουρα τη ροή του αγώνα και ο υπεύθυνος θα τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.