ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Arcane: Ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει στη 2η σεζόν

Συγκλονιστικό πρώτο τρέιλερ με πολλή μάχη και θρυλικές LoL φιγούρες!

Τα πάνω-κάτω φαίνεται πως ετοιμάζεται να φέρει η πολυβραβευμένη σειρά των Riot και Netflix, παρατηρώντας όσα μας δείχνει το πρώτο τρέιλερ της season 2.

Το εκπληκτικό animation της δραματικής αυτής σειράς του League of Legends επιστρέφει για να μας δείξει τις συνέπειες των πράξεων της Jinx, που πυροδότησαν το χάος. Όλο αυτό δείχνει να θέτει τον πάνω κόσμο, το Piltover, σε επιφυλακή, χτίζοντας άμυνες για να αντιμετωπίσουν τον στρατό και την αναρχία του κάτω κόσμου, που πλέον ψάχνει ηγέτιδα στο πρόσωπο της τρελαμένης και εκτός ελέγχου Jinx, που λέει χαρακτηριστικά ότι "θα τα κάψει όλα".

Αρκετοί από τους χαρακτήρες που επιβίωσαν από τα εκρηκτικά συμβάντα της πρώτης σεζόν (Ekko, Heimerdinger, Caitlyn, Singed, κλπ) επανεμφανίζονται και εδώ, έχοντας διαλέξει στρατόπεδο, με τη μέχρι τώρα πρωταγωνίστρια, τη Vi, να αναγνωρίζει ότι η ανθρωπιά έχει χαθεί από την αδερφή της και η σύγκρουση είναι πια αναπόφευκτη. Μέσα σε όλα αυτά, βλέπουμε και πλάνα της Zaun και τον Warwick να αναδύεται, ως ένα ακόμη δείγμα του αιματηρού χαμού που θα ακολουθήσει.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα θα τα δούμε τον Νοέμβριο, κατά την έλευση του Arcane: Season 2 στο Netflix.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.