ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο κόσμος του Assassin's Creed Shadows πρωταγωνιστεί στο νέο τρέιλερ

Η Ubisoft μας περιμένει στην Ιαπωνία!

Ο καιρός περνάει και απέχουμε πλέον περίπου 2 μήνες από τη μεγάλη κυκλοφορία του Assassins's Creed Shadows σε PC και κονσόλες. Ο καιρός περνάει όμως και εντός του παιχνιδιού, αλλάζει και επηρεάζει τα περιβάλλοντα και την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως μας δείχνει για ακόμα μία φορά το νεότερο τρέιλερ του παιχνιδιού.

Με το παρακάτω βίντεο, η Ubisoft εστιάζει στον κόσμο του Assassin's Creed Shadows, στα πανέμορφα, γεμάτα χρωματιστά δεντρόφυλλα εδάφη της Ιαπωνίας, που περιμένουν να φιλοξενήσουν όλους τους fans του Assassin's Creed, σε ακόμα έναν μεγάλο open world χώρο.

Υπενθυμίζουμε πως τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και η εναλλαγή ημέρας/νύχτας θα παίζουν καθοριστικό ρόλο για τη διεκπεραίωση μερικών quests στο AC Shadows, κάτι που βλέπουμε εν μέρει και στο τρέιλερ, με τη Naoe και τον Yasuke να παρατηρούν το κλίμα να αλλάζει.

Φυσικά, το environmental art ήταν ανέκαθεν μεταξύ των δυνατοτήτων της Ubisoft, οπότε μένουμε με την ελπίδα πως όλες αυτές οι τεράστιες πεδιάδες και τα βουνά θα γεμίσουν με ενδιαφέροντα quests, στο ύψος - μακάρι και καλύτερα - αυτών του Ghost of Tsushima.

Το Assassin's Creed Shadows πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.