ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη του Gears 6

Ένα εκρηκτικό reveal ετοιμάζει η The Coalition!

Παίρνουμε πάντα στα σοβαρά τα λόγια του Jeff Grubb, αφού όσες αποκλειστικές πληροφορίες μας μεταφέρει είτε είναι 100% έγκυρες είτε τις βλέπουμε να επιβεβαιώνονται με αποκλίσεις ημερών. Για αυτό και θεωρούμε σχεδόν δεδομένη την ανακοίνωση του επόμενου Gears of War τους προσεχείς μήνες, εφόσον ο δημοφιλής δημοσιογράφος και insider δεν έκρυψε τίποτα από όσα έχει ακούσει στο Kinda Funny Xcast.

Αρχικά ο Parris Lily, επίσης μέλος του Kinda Funny αλλά και ambassador του Xbox, ισχυρίστηκε πως το καλοκαίρι φαντάζει πολύ πιθανό timeframe για να δούμε πρώτη φορά το Gears 6, με τον Jeff Grubb να συμπληρώνει:

"Θα πω μόνο αυτό, έχω ακούσει ότι μερικά πράγματα ίσως συμβούν για το Gears 6 αυτό το καλοκαίρι, οπότε πιστεύω πως αυτό το tease ακούγεται σωστό, Parris. Φαίνεται πως κάτι τέτοιο μπορούμε να περιμένουμε."

Το tease στο οποίο αναφέρεται ο Grubb ήταν το tweet με υπονοούμενα ενός μέλους της The Coalition, εταιρείας ανάπτυξης των Gears, ως απάντηση σε σχόλιο του Parris Lily για το Gears 6, ενώ όλα αυτά συνυπογράφονται και από τον επίσης αξιόπιστο Tom Warren του The Verge, που απλά χαρακτήρισε "σωστά" τα όσα δημοσιοποιεί ο Jeff Grubb.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως στο προγραμματισμένο Xbox Games Showcase του Ιουνίου θα δούμε επιτέλους το Gears 6 να εμφανίζεται και πιθανότατα να επιδεικνύει πού μπορεί να φτάσει η Unreal Engine 5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.