ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Πέφτουν" οι ρυθμοί παραγωγής του PS5

Δυσκολίες για τη Sony.

Παρότι η κατάσταση με τη ζήτηση και τη παραγωγή του PS5 έχει αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Sony τα βρίσκει αρκετά σκούρα στην προσέγγιση του στόχου της, δηλαδή στις 14.8 εκατομμύρια κονσόλες μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους. Τα chip shortages και οι ελλείψεις σε supplies αναγκάζουν την ιαπωνική εταιρεία να ρίξει λίγο τους ρυθμούς παραγωγής κονσολών PlayStation 5, έως ότου διαθέτουν αρκετό απόθεμα για να πολλαπλασιάσουν τη διαθεσιμότητα του stock.

Όλο αυτό έρχεται σε αντιστοιχία με τις δηλώσεις της εταιρείας για σοβαρές ελλείψεις σε κονσόλες ακόμα και το 2022, αφού ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και εξακολουθούμε να μην τη βλέπουμε διαθέσιμη στα ράφια των καταστημάτων, τουλάχιστον στην κανονική της τιμή. Το ρεπορτάζ έρχεται από το Bloomberg, που καταπιάστηκε από τις δηλώσεις του Hiroki Totoki για το περασμένο fiscal year.

Πηγή: VGC

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88