ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το No Rest for the Wicked κυκλοφορεί σε Early Access στις 18 Απριλίου

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς Ori επιστρέφουν!

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την παρουσίαση του νέου πονήματος της, η Moon Studios ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του No Rest for the Wicked, αν και σε early access για τα PC μέσω Steam. Από τις 18 Απριλίου, οι «πισάκιδες» θα μπορέσουν να εξερευνήσουν του σκοτεινή και πανέμορφη πόλη του Sacrament, που αποτελεί μέρος της -ζωγραφισμένης στο χέρι- Isola Sacra νήσου, καθώς και πως μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη της με το χρόνο. Παράλληλα μέσα από τους μηχανισμούς του υψηλής ακριβείας combat του παιχνιδιού, οι παίκτες θα γνωρίσουν τα όπλα, το class system και τα skills που θα χρειαστούν για να αντιμετωπίσουν τα διάφορα bosses που θα βρουν στο διάβα τους. Αναφορικά με το τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στο early access, η Moon Studios «τίζαρε» τον ερχομό του multiplayer mode στο αμέσως επόμενο update.

Το No Rest for the Wicked αναμένεται να κυκλοφορήσει πλήρως και σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S, πέρα από PC κάποια αδιευκρίνιστη προς το παρόν στιγμή στο μέλλον.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το showcase που ανέβασε εχθές η Moon Studios στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...