ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μία ακόμη αναβολή κυκλοφορίας για το Dying Light 2 Stay Human

Ό,τι δε γυαλίζει δε γίνεται gold.

Η Techland ανακοίνωσε πως το sequel του Dying Light θα κυκλοφορήσει τελικά στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 και όχι στις 7 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Ο CEO της Techland Pawel Marchewka ανακοίνωσε μέσω Twitter πως το Dying Light 2 είναι πλέον ολοκληρωμένο και σε φάση playtesting, αλλά θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για polish και βελτιστοποίηση.

{youtube}XnyWU2rDs4U{/youtube}

To δεύτερο επεισόδιο στο zombie open-world με το χαρακτηριστικό παρκούρ ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην Ε3 2018 κι από τότε η ανάπτυξή του έχει περάσει σαράντα κύματα, με αποχωρήσεις ορισμένων βασικών μελών της ανάπτυξης, όπως του σεναριογράφου Chris Avellone λόγω κατηγοριών περί σεξουαλικής κακοποίησης και του Pawel Selinger σεναριογράφου και πρώην art director στο πρότζεκτ.

Παρά τις πολλαπλές πλέον αναβολές, η Techland σπεύδει να καθησυχάσει τους fans στην τελευταία της ανακοίνωση πως το Dying Light 2, όταν εν τέλει κυκλοφορήσει, θα είναι το πιο μεγάλο και φιλόδοξό της εγχείρημα ως τώρα.

Το Dying Light 2 Stay Human κυκλοφορεί στις 4 Φεβρουαρίου 2022 σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88