ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φουντώνουν οι φήμες για κυκλοφορία του Nintendo Switch 2 μέσα στο 2025

VGC, Eurogamer και Bloomberg ρίχνουν λάδι στη φωτιά των φημολογιών.

Ο ερχομός της νέας κονσόλας της Nintendo είναι ένα αδιαμφισβήτητο δεδομένο τα τελευταία χρόνια. Και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς το Nintendo Switch αποτελεί τη δεύτερη σε πωλήσεις συσκευή της Ιαπωνικής εταιρείας πίσω από το Nintendo DS. Ωστόσο, ο ερχομός του Switch 2 φαίνεται να έλαβε μία μικρή καθυστέρηση από την αρχική εκτίμηση του VGC που μιλούσε για τέλη 2024.

Ειδικότερα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες του VGC, αλλά και των Eurogamer και Bloomberg, η κυκλοφορία της νέας κονσόλας της Nintendo μεταφέρθηκε για το πρώτο τρίμηνο του 2025, ενώ δεν αναμένεται πριν το Μάρτιο του ίδιου έτους. Ο λόγος σύμφωνα με τις πηγές των δύο πρώτων sites, είναι «για να ετοιμάσει η Nintendo το καλύτερο δυνατό first-party lineup από games για την κυκλοφορία της κονσόλας».

Επιβεβαίωση ή γενικό comment από επίσημα χείλη για την ημερομηνία/περίοδο κυκλοφορίας του διαδόχου του Switch δεν υπάρχει, όμως οι παραπάνω φήμες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες που μιλούσαν για παρουσιάσεις demo παιχνιδιών σε developers, καθώς και για τα χαρακτηριστικά της νέας φορητής κονσόλας.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...