ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το νέο περιεχόμενο του Death Stranding Director`s Cut είναι ό,τι πιο Kojima

Ένεση αδρεναλίνης η αναβαθμισμένη έκδοση.

Να δω τι θα λένε τώρα για walking simulator που ο Norman Reedus έχει jet pack και κάνει πατηλίκια στα ερείπια της ΗΠΑ.

Είναι το Death Stranding ένα αργό και μελαγχολικό βάδισμα στα εσώτερα διαμερίσματα του απωθημένου μας εαυτού ή είναι ένας πυρετώδης εφιάλτης στη γαλαρία ενός ΚΤΕΛ; Μην απαντήσετε.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως το Director`s Cut του Death Stranding έχει μπόλικο νέο περιεχόμενο, και μάλιστα ορισμένους μηχανισμούς που αλλάζουν θεμελιωδώς το παιχνίδι. Εμφανής είναι μια έμφαση στην αδρεναλίνη. Στο μοτίβο αυτό ανήκουν προσθήκες όπως νέα deliveries με περισσότερη δράση, ράμπες για το trike σας, νέα όπλα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο επίσης νεόφερτο shooting range, αλλά και αγώνες ταχύτητας με νέα και παλιά οχήματα.

{youtube}-usmP3hjK8k{/youtube}

Στο τέλος του trailer η KojiPro μας δίνει και μια μικρή γεύση των cinematics που θα βιώσουμε στα νέα story missions. Αυτές και πολλές άλλες προσθήκες μας περιμένουν στο Death Stranding Director`s "Plus", σε συνδυσμό φυσικά με το αναβαθμισμένο παρουσιαστικό του σε 4Κ και 60 FPS.

Το Death Stranding Director`s Cut κυκλοφορεί αποκλειστικά σε PS5 στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88