ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Activision έχει συγκεκριμένο πλάνο για το Call of Duty μέχρι το 2027

Πώς αλλιώς θα προστάτευε την άσπαστη ετήσια ροή...

Προφανώς και τα παιχνίδια Call of Duty βγαίνουν και θα συνεχίσουν να βγαίνουν εις των αιώνα των αιώνων ή τουλάχιστον για όσο το gaming κοινό συνεχίζει να τα υψώνει στην κορυφή των best-selling παιχνιδιών κάθε χρόνο, τόσο στα πάνω τους όσο και στα κάτω τους. Απ' ό,τι φαίνεται όμως, η Activision έχει βάλει σε σειρά και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά της για το franchise, με τον πρόεδρο της εταιρείας να δηλώνει πως μέχρι και το 2027 γνωρίζουν ποιο παιχνίδι θα βγει πότε, ποιο θα το ακολουθήσει και ούτως καθεξής.

Ο Rob Kostich παραχώρησε συνέντευξη στο VentureBeat, κατά την οποία σχολίασε το πώς καταφέρνουν στην Activision να έχουν έτοιμο ένα video game για το δημοφιλέστατο shooter τους κάθε χρόνο εδώ και 20 χρόνια, όπως και αναφέρθηκε στο μέλλον που έπεται:

«Είμαστε συνεχώς στη φάση του σχεδιασμού μας, στη φάση του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού μας. Αυτή τη στιγμή, έχουμε προγραμματίσει παιχνίδια μέχρι το ’27 για τα πράγματα πάνω στα οποία εργαζόμαστε.

[…] Κοίτα, μάθαμε. Νομίζω ότι έχουμε κάνει πολλά παιχνίδια στην πορεία μας. Πιθανότατα πήγαμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε. Κάναμε κάποια από τα παιχνίδια στο παρελθόν. Αρχίζετε να βλέπετε το γλυκό σημείο με την πάροδο του χρόνου και αυτό που πραγματικά αντηχεί στην κοινότητα.

[…] Βλέπετε πράγματα όπως τα franchise των Modern Warfare και Black Ops είναι πολύ δημοφιλή. Σίγουρα είχαμε κάποια άλλα παιχνίδια που τα πήγαν πολύ καλά, όπως το αρχικό παιχνίδι του Β' Παγκόσμιου Πολέμου από τη Sledgehammer το 2017 τα πήγε πολύ, πολύ καλά.

[…] Είναι μια ισορροπία, νομίζω ότι το πιο σημαντικό, είναι ότι νιώθουμε ότι πραγματικά πρέπει να προσφέρουμε καλές διαφοροποιημένες εμπειρίες, καλά πράγματα για να μπουν οι άνθρωποι και να νιώθουν ότι βιώνουν νέα είδη διασκέδασης.»

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς, Call of Duty Modern Warfare III, είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 10 Νοεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.