ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Capcom εντάσσει τη Minimum Studios στο δυναμικό της

Επιβραβεύεται το έργο του ταϊβανέζικου στούντιο!

Έχοντας πλέον την πλειονότητα των μετοχών της Minimum Studios, η Capcom κάνει δική της μία ομάδα που ειδικεύεται στην οπτική επεξεργασία παιχνιδιών. Η Minimum Studios έχει βοηθήσει την Capcom στο παρελθόν με games όπως τα Dragon's Dogma 2, Resdient Evil 4 Remake και Resident Evil Villlage, παρέχοντάς της keyframe animation assets και motion capture δουλειά. Είναι ένα στούντιο που ιδρύθηκε πίσω στο 2018 και μπήκε εξαρχής στα βαθιά, κάτι που πρόκειται να συνεχίσει - έστω υποστηρικτικά - από εδώ και στο εξής.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της σχετικής ανακοίνωσης της Capcom για αυτή την επένδυση:

"Η Capcom αποφάσισε να κάνει το στούντιο θυγατρική της εταιρεία για να ενισχύσει σημαντικά τις αναπτυξιακές και τεχνολογικές της ικανότητες. Στο μέλλον, η Capcom θα συνεχίσει να διερευνά την απόκτηση των απαραίτητων τεχνολογικών δυνατοτήτων προκειμένου να ενισχύσει την οργάνωση ανάπτυξης παιχνιδιών της."

Φαίνεται τόσο από την ίδια την κίνηση όσο και τα λόγια της πως η Capcom θα συνεχίσει αυτή τη στρατηγική, αφού πέρυσι απέκτησε και τη Swordcanes που τη βοήθησε στα Street Fighter 6 και σε διάφορα Monster Hunter.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.