ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Warner Bros. εξαγόρασε την ομάδα του MultiVersus

Επιβραβεύονται (?) οι κόποι της Player First Games!

Αρκετά ευχαριστημένος φαίνεται να είναι ο όμιλος Warner Bros. από τη συνεργασία του με τους δημιουργούς του MultiVersus. Τόσο που αποφάσισε να επενδύσει πάνω τους για να τους εντάξει στο δυναμικό του, καθιστώντας την Player First Games το νέο απόκτημα του μεγάλου αυτού publisher για άγνωστο ποσό. 

Η ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να τελειοποιήσει το MultiVersus είναι πλέον μέλος της WB οικογένειας, διατηρώντας τους Tony Huynh και Chris White στην ηγεσία της. Εννοείται πως η Warner προχώρησε σε δήλωση-υποδοχή του τιμ, κοιτώντας με αισιοδοξία προς το μέλλον:

«Δουλεύουμε με την Player First Games εδώ και αρκετά χρόνια για τη δημιουργία και την κυκλοφορία του MultiVersus και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε αυτήν την ταλαντούχα ομάδα στα Warner Bros. Games. Η έξυπνη και δημιουργική ομάδα της Player First Games προσθέτει στις εκτεταμένες δυνατότητες ανάπτυξης μας.»

Ανάλογη τοποθέτηση είχαμε και από τον συνιδρυτή του στούντιο και director του MultiVersus:

«Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που θα ενταχθεί στην οικογένεια της Warner Bros. Games και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι εξαιρετικό για το MultiVersus συνολικά. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κάνουμε την εμπειρία του παιχνιδιού MultiVersus όσο το δυνατόν καλύτερη και η ενσωμάτωση της ομάδας ανάπτυξης με τον εκδότη είναι βέλτιστη για τους παίκτες.»

Σήμερα ξεκινά η νέα σεζόν του MultiVersus με πολύ νέο περιεχόμενο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.